Strona Archiwalna
Aktualna wersja strony dostępna jest na platformie gov.pl pod adresem: https://www.gov.pl/web/uw-opolski

Krótki filmik promujący przebieg eventów integracyjnych (mikołajki) dla dzieci cudzoziemskich i polskich uczestników projektu „Razem dla integracji” - OUW

Biuletyn
informacji publicznej
Biuletyn Informacji Publicznej Opolskiego Urzędu Wojewódzkiego
Menu pomocnicze
Krótki filmik promujący przebieg eventów integracyjnych (mikołajki) dla dzieci cudzoziemskich i polskich uczestników projektu „Razem dla integracji”
Status zamówieniaZakończone
Tryb zamówieniaZamówienia poniżej 30 000 euro
Termin składania ofert2019-11-12
Województwo organizatoraOpolskie
Województwo realizacjiOpolskie
Rodzaj zamówieniaUsługi
Jednostka (zamawiający)Opolski Urząd Wojewódzki w Opolu
Typ przetarguZamówienie publiczne
Rodzaje przetarguprocedura otwarta
Nazwa organizatoraOpolski Urząd Wojewódzki w Opolu
E-mail organizatora
Adres www organizatorahttps://bipouw.e-wojewoda.pl/pl/c/zamowienia-ponizej-30-000-euro-wspolfinansowane-z-ue.html
NIP organizatora7541116953
CPV92111250-9 Produkcja filmów informacyjnych
Numer przetargu i/lub jego pozycjaIN.IV.3144.6.12.2017
Realizacja częściowaNie
Oferta wariantowaNie
Kwota wadium0,00 zł
Źródło przetarguFundusz Azylu, Migracji i Integracji oraz Budżet Państwa

Opole, dnia 7 listopada 2019 r.

IN.IV.3144.6.12.2017.AN

Wykonawcy

którzy pobrali zapytanie ofertowe / ogłoszenie o zamówieniu

 

Dotyczy: zapytania ofertowego na usługę pn. Krótki filmik promujący przebieg
                     eventów integracyjnych (Mikołajki) dla dzieci cudzoziemskich i polskich
                   uczestników projektu „Razem dla integracji”

 

Pytanie 1.

Zapytanie odnosi się do załączników 2 i 3 - wśród plików do pobrania jest jedynie załącznik nr 1 - formularz ofertowy, prosiłbym o dosłanie brakujących plików.

 

Odpowiedź:

Zgodnie z treścią zapytania ofertowego, załączniki nr 2 i 3 są do samodzielnego opracowania przez wykonawcę.

 

Pytanie 2.

W pkt. IV podpunkt 2) zapytania ofertowego mowa jest o min. 10 zdjęciach z każdego eventu, natomiast w kolejnym podpunkcie 2) informacja o 5 zdjęciach - która informacja jest prawdziwa?

 

Odpowiedź:

Przedmiotem zamówienia jest w pkt 2 wykonanie min. 10 zdjęć z każdego eventu integracyjnego.

 

Pytanie 3.

Na podany w zapytaniu mail kontaktowy nie udało mi się przesłać wiadomości (skrzynka nie istnieje lub jest przepełniona).

 

Odpowiedź:

W treści zapytania ofertowego wskazano w pkt II i w pkt VI ppkt 4 e-mail kontakt[at]cudzoziemcy[dot]opole[dot]uw[dot]gov[dot]pl">, w pkt VIII  kjuszczak[at]opole[dot]uw[dot]gov[dot]pl">.  Wskazany przez Pana mail kjuszczak[at]cudzoziemcy[dot]opole[dot]uw[dot]gov[dot]pl">, nie został zamieszczony przez Zamawiającego w zapytaniu ofertowym.

 

Pytanie 4.

Jaką długość będą mieć poszczególne eventy integracyjne dla dzieci?

 

Odpowiedź:

Eventy będą odbywać się w mieście Opolu w godzinach 9.00-14.00.

 

Pytanie 5.

W jakich dokładnie lokalizacjach planowane są te eventy? (tzn. chodzi o ustalenie orientacyjnej odległości między poszczególnymi lokalizacjami)?

 

Odpowiedź:

Eventy odbędą się w jednej lokalizacji, w mieście w Opolu.

 

Pytanie 6.

Czy eventy pokrywają się w czasie? (tzn. czy wymagana jest obsługa eventów przez dwóch niezależnych reporterów lub jeżeli obsługę eventów będzie świadczył tylko jeden reporter, to czy będzie miał wystarczającą ilość czasu aby przemieścić się między eventami)?

 

Odpowiedź:

Eventy mogą pokrywać się w czasie, ale będą zlokalizowane w jednym miejscu, więc nie jest konieczny dodatkowy reporter.

 

Pytanie 7.

Czy film ma zawierać narrację lektorską, czy tylko podpisy w języku ukraińskim bądź w języku polskim?

 

Odpowiedź:

Film nie musi zawierać narracji lektorskiej. Niezbędne są podpisy w języku ukraińskim lub w języku polskim.

 

Pytanie 8.

Standard 30 kl./s jest standardem amerykańskim znanym pod nazwą NTSC, a w krajach Europejskich obowiązuje system PAL czyli 25 kl./s Naszym zdaniem ze względów technicznych i dla zachowania naturalnego odbioru nagrania sugerowalibyśmy wybór 25 kl./s zamiast 30 kl./s Czy dopuszczają Państwo taką zmianę?

 

Odpowiedź:

Tak, Zamawiający dopuszcza 25 kl./s.

 

Pytanie 9.

W jakich miejscowościach i o której godzinie mają się odbyć eventy w dniach 2-5.12?

 

Odpowiedź:

Patrz odpowiedź na pytanie 4.

 

Pytanie 10.

Czy jest podyktowany wymóg min 30kl./s? Nie może być mniejsza ilość?

 

Odpowiedź:

Patrz odpowiedź na pytanie 8.

 

Pytanie 11.

Czy mogłabym uzyskać informację gdzie i w jakich godzinach odbędą się eventy w dniach 2-5.12?

 

Odpowiedź:

Patrz odpowiedź na pytanie 4.

Wytworzył(a): Noga Aleksander
Wprowadził(a): Noga Aleksander
Opublikował(a): Noga Aleksander
Liczba wyświetleń: 320

Data wytworzenia: 2019-11-04 14:46:16
Data publikacji: 2019-11-04 14:46:27
Ostatnio aktualizował(a): Noga Aleksander
Data ostatniej zmiany: 2020-08-14 13:54:10

Historia zmian artykułu:
2020-08-14 13:54:10 [Modyfikowano],
Wprowadził(a): Noga Aleksander, zmiana statusu
2019-11-13 14:00:15 [Modyfikowano],
Wprowadził(a): Noga Aleksander, zamieszczenie zawiadomienia o wyborze oferty
2019-11-07 14:18:52 [Modyfikowano],
Wprowadził(a): Noga Aleksander, zamieszczenie odpowiedzi na pytania

Projekt pn. Upowszechnienie e-usług świadczonych przez administrację publiczną w województwie opolskim jest współfinansowany przez Unię Europejską
ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Opolskiego na lata 2007–2013
na podstawie porozumienia nr RPOP.02.02.00-16-013/13-00.
© Opolski Urząd Wojewódzki
Zamknij ten komunikat Nasze strony wykorzystują pliki cookies.

Na naszych stronach używamy informacji zapisanych za pomocą cookies m.in. w celach reklamowych i statystycznych. Mogą też stosować je współpracujące z nami podmioty, takie jak firmy badawcze oraz dostawcy aplikacji multimedialnych. W każdej przeglądarce internetowej można zmienić ustawienia dotyczące cookies. Korzystanie z naszych serwisów internetowych bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia. Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Cookies.